Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

nyfh 400Πολλές φορές, τα νυφικά ρούχα στο όνειρο, είναι ένα είδος ανεκπλήρωτης επιθυμίας. Μπορεί επίσης να εκφράζουν την επιθυμία γάμου.
Γενικά είναι υπόσχεση επιτυχίας στη ζωή.
Παραδοσιακά, λένε ότι τα νυφικά ρούχα σημαίνουν δεινά και στεναχώριες. Όσο πιο φανταχτερά και πλούσια είναι τα ρούχα, τόσο πιο μεγάλα τα δεινά.
Μπορεί επίσης να είναι προειδοποίηση για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με νύφη μπορεί να εμπεριέχει και τα ακόλουθα μηνύματα:

  • Το όνειρο ενός γάμου μπορεί να δείξει την αφοσίωση σε μια παρούσα σχέση και να εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει.
  • Εάν η νύφη είναι ευτυχισμένη στο όνειρο, συμβολίζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ή μια καλή συνεργασία.
  • Εάν η νύφη είναι άσχημη ή δυστυχισμένη, το όνειρο αυτό δείχνει μια οικογενειακή σύγκρουση.
  • Ένα όνειρο με ζευγάρι νεονύμφων μπορεί να είναι η επιθυμία για εκπλήρωση, ειδικά αν εσείς οι ίδιοι είστε νύφη ή γαμπρός.
  • Το όνειρο μπορεί επίσης να δείχνει το φόβο ενός δεσμού. Εξετάστε τη συναισθηματική κατάσταση της νύφης και του γαμπρού στο όνειρο. Αν έλαμπαν από χαρά και ήταν ενθουσιασμένοι ή ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι.
  • Το βρώμικο ή σκισμένο νυφικό, σημαίνει στεναχώρια που θα προκληθεί από κοντινά σας πρόσωπα.
  • Όταν η νύφη κι ο γαμπρός πάνε σε μήνα του μέλιτος, μπορεί να είναι προειδοποίηση μιας επερχόμενης χαρούμενης εκδήλωσης.
  • Δείτε επίσης την ενότητα γάμος, όπου αναφέρονται λεπτομερώς τα μηνύματα αυτού του ονείρου.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.